Mathall Trondheim viderefører tradisjonene

Mathall Trondheim åpnet i 2015, og består av butikk/kaffebar, restaurant og ølutsalg. Naturlige råvarer står i fokus og omgis av et matchende miljø bestående av mye tre, et helhetlig og gjennomtenkt design og behagelig lyssetting.

600 kvadratmeter store Mathall Trondheim fremstår som svært innbydende, med en åpen romløsning. Lokalet ligger i Bøndenes Hus i Prinsenkrysset, midt i Trondheim, og legger stor vekt på matformidling.

Mathall i Trondheim ble til som følge av et samarbeid mellom offentlige instanser, Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS, AS Bøndernes Hus og daglig leder Anne Morkemo.

-Daglige spørsmål om inventaret

Et år etter åpningen er daglig leder Anne Morkemo godt fornøyd:
–Vi er veldig fornøyd med treinnredningen, og får nesten daglig spørsmål rundt inventaret fra kundene våre, forteller hun.
 Daglig leder og eier Leif Åge Skårild i snekkerverkstedet Leif Skårild Atelier øya tre AS sier at Mathall var et spennende prosjekt:
–Vi monterte enorme mengder reoler, trapper, sittebenker, hyller og bord. Det var lagt mange føringer fra arkitekten, men samtidig hadde vi rom for å være kreative. Flere faginstanser var involvert, og vi monterte blant annet lys i mange av hyllene. Mange tilpasninger ble gjort på stedet. Denne typen prosjekter er spesielt inspirerende, og det er hyggelig med gode tilbakemeldinger, sier Skårild.

Han har blant annet brukt gråbeiset eik fra Fritzøe Engros og drivved til innredningen.

Her kan du lese mer om produktene Eik Amerikansk hvitEik Amerikansk rød og Limtre Eik.